augur87 Creative Commons License 2022.02.14 0 0 58735

Sziasztok!

 

A segítségeteket illetve véleményeteket szeretném kérni. Szeretném lecserélni a 2005 Logan-om egy új Duster-re. Voltam is bent egy szalonban kinéztem a Prestige felszereltséget TCE 100-as benzin-gázos motorral. Azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek, erről a motorról, és magáról az kocsiról?

A másik kérdésem az lenne, hogy néztem kiegészítőket, a honlapon megtalálható brossurából, mint pl. a vonóhorog, küszöbvédő, riasztó. Az ott feltüntetett ár tartalmazza a beszerelési díjat is? Kicsit merev volt az eladó a szalonban amikor megpróbáltam picit alkudni, azt mondta, hogy 40 ezer a beszerelési díj + 140.000 a vonóhorog és csak a szerelési díjat tudja elengedni. Szerintem ez nem igaz csak megpróbáltak átverni. Egy gumi szőnyeget ajánlott fel ajándéknak. 

A gyári riasztón is gondolkodom mert utcán parkolna az autó, arról mik a tapasztalatok. Attól tartok, hogy elmegyek dolgozni a kocsi meg egész nap kint tutul az utcán. Mennyire jellemző, hogy szél vagy vihar esetén bekapcsol magától?

 

Előre is köszönöm a válaszokat!