Törölt nick Creative Commons License 2022.02.13 0 5 214148

Ódebaba! Meg nem mondtam vona hogy tetőgerendának való az ereeti anyag. Innen képről is látszik, hogy minőségi, igényes munka, nem olyan összecsapott, "jóazagyereknek".

 

Éppen be akartam tenni hogy haladtam a lézer elszívásával, merthogy van benne "fa" is :D, meg épp mostanság ritka bármilyen megosztott munka (gondolom sokan kiszorulnak a fűtetlen műhelyből).. de ezek után csak laposkúszásban osztanám meg, hogy mire haladtam. Szóval bezártam a lézert egy rétegeltből (15mm nyír) dobozba, hátulról kapott egy ventillátort ami most épp 6-mes csövön tereli ki a füstöt a műhehyablakon át. Cső ne tévesszen meg sebkit, bármilyen baráti is az ára, meg drótmerevítéses, meg 100-as .. nem forgácselszívásra való. De a venti az nagyon szuper és csendes, lézer saját ventije 2x zajosabb. A levegős rásegítést (air assist) egy akváriumpumpa adja.

 

Itt van egy mappa, amiben az eddigi próbálkozások, de leginkább a poszt apropója, a mostani hétvége (Elszivas mappa) van:

 

https://drive.google.com/drive/folders/1xRLxJC83jr5yiCr-haBUt-GLC2LUKy2G?usp=sharing

 

/Annyi, hogy a FotoEsEgyeb_fara mappában vannak nénis képek is(18+ !!), tehát ne nagy családi körben vagy főnökkel a hátad megett lapozd át. Kivéve ha a család a megnézéskor kellően idős férfitagokból áll és/vagy kellően nyitott feleségből/nagylányból :D Vagy kellően nyitott főnököd van .../

 

Lehet hoy ez a lézerezés kicsit offtopik itt, de ha belegondolunk ... azonkívül hogy fára is égethetsz, sokminden másra is .. de ha nagyon a fához/bútorhoz ragaszkodunk, semmi nem akadályohat meg bennünket, hogy feldobjunk akár egy bútor előlapot, bejárati ajtót, gyerek szobájának az ajtaját, asszony sodrófáját, kését ("A Legjobb Feleségnek"). Ajtót leakasztod, elfekteted, máris rá tudod tenni a lézert, innentől meg kreativitás és igény kérdése, mi és hogyan kerül rá.

 

Előzmény: szabad paraszt (214145)