Ordas Creative Commons License 2000.01.16 0 0 294
SZVSZ a melegeket nem lehet elitelni azert, mert melegek. Ez egy erzes, amirol ugysem tehetnek, de... en a helyukben nem vernem nagy dobra, nem vonulnek fel. Ez tokre maganugy.
Endivel nem mindenben ertek egyet. Pl. "csak vallasi alapon lehet elitelni". Szerintem nem elitelni, hanem nem elfogadni, nem 1eterteni lehet, de vallason kivuli okokbol is. Abban igazad van, hogy vhol hatar kell (282-es hozzaszolas). Most a kisujjam, kesobb az egesz karom kell! S ez a hatar legyen a haloszoba, lakas, stb. a szabadsag konnyen atcsaphat szabadossagba, akkor meg... Isten irgalmazzon nekunk. Anarchia, stb. Bar ez itt kisse offtopic, ezek a nagy altalanossagok. Bocs.

Ujlaki (288-as hozzaszolas): ugy tudom Isten huzta meg a hatarokat, nem az emberek az o neveben. Biblia egy kinyilatkoztatas.

Allamilag nem lehet melegellenes torvenyt hozni. II. vilaghaboru elott, kozben se volt szerencses zsidotorvenyeket hozni. Az kell, hogy az emberek lassak ez nem jau, hogy felvonulnak, gyereket "nevelnek" stb. A kozgondolkodasra kene hatni. Ujsagban olvastam, allitolag a melegek nem elnek olyan tartos kapcsolatban (kivetelek vannak), mint a heterok. Mivel nehezebben ismerkedhetnek, nem nyiltak, igy barmilyen felkinalkozo alkalmat kihasznalnak. Ez a masik fook, amiert ellenzem a gyereknevelesuket. Az elso (a vesszoparipam) a gyereknek peldamutatas.