Ahogy CérnaSzáll is írja, annyi vitamint szednek be, hogy egy bogyóval több, kevesebb, nem tudják. Ha pl. alkalmaznak olyat mint a xenon terápia vagy mást, ott elmagyarázhatják neki, hogy szükséges ahhoz hogy jobban teljesítsen és nem ártalmas, aztán annyi. Az orosz rendszerben nagy fegyelmet követelnek meg a versenyzőktől, és tisztelet van az edző iránt, főleg egy 15 éves nem hiszem, hogy akár megkérdőjelezné mit ad neki az edző.
Lehet, hogy a szülők se tudnak róla mit csinálnak pontosan a gyerekkel. Egyébként Tutberidze nem szereti ha a szülők beleszólnak a dolgokba, erre példa, hogy Zagitovánál a nagymamája lakott vele az olimpia szezonban, a szülei távol voltak Moszkvától, mert Eteri úgy tartotta, hogy a szülői jelenlét elveszi a figyelmet. Amiben alapvetően lehet némi igazság, de az azért jól mutatja milyen a hozzáállás, hogy amikor 2018 után Zagitova anyja felköltözött Moszkvába, Tutberidze erre fogta Zagitova gyengébb teljesítményét.
Aztán van olyan szülő is, aki a siker érdekében bármit megtesz és kooperál az edzővel.
Szerintem jelen lehetnek a hormonblokkolók, de nem tudom milyen mértékben, én se látok bele.