lacko1970 Creative Commons License 2022.02.09 0 0 79281

Szia!

Nekem tetszik ez a háromállásos kapcsolós megoldás!

Én úgy hámoztam ki a hozzászólásokbol, hogy nem nagyon tudom, direktbe rákötni a sziget üzemű napelememet a ház hálózatára.

Tehát más megoldást nem nagyon látok minthogy kapcsolgatom, hogy éppen melyik fázison szeretném használni a napelemeket.

Ugye nem kell nekem minden alkalommal átkapcsolgatni, eon-ra amikor nem süt a nap és üresek az aksik.

Tud fogadni a hálózatrol áramot az inverter, és ha nincs nap meg üres az aksi, akkor hálózatrol látja el a rákötött fogyasztókat.

Vagy valakinek más használható 5lete?

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian TRANSLATE with COPY THE URL BELOW

Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back

Előzmény: Atis57 (79265)