Attila97 Creative Commons License 2022.02.07 -1 1 214016

Sziasztok!

 

Nagyon régen jártam már erre, sajnos az elmúlt fél évben még olvasni se volt időm a topicot. Természetesen a kb. fél éves lemaradásomat bepótoltam az elmúlt hetekben, és végig olvastam a mai napig minden hozzászólást. :) Gyönyörű munkák születtek ez idő alatt, gratulálok a készítőiknek. :) 

Innentől próbálom tartani a tempót, de nem könnyű (szerencsére) nagyon pörög a fórum. A júniusi államvizsgáig rengeteg teendőm lesz a következő időszakra. 

Sajnos fa munka terén mindössze egy madáretető elkészítésére volt időm. :( 

 

Kapcsolódjunk egy kicsit a szakmához is. Akinek esetleg egy masszív kombinált gyalugépre lenne szüksége, találtam ma Facebook-on egy kihagyhatatlan ajánlatot. Olcsó, biztonságos és jó állapotú gép. :))))))) (elképesztő miket próbálnak eladni egy vagyonért, én biztos a közelébe se mennék a gépnek)

 

 

Az elmúlt hetekben nálam is roham tempóban elindult az a bizonyos jól ismert vezérhangya, és úgy érzem célba is fog érni. :) A fórumról már jól ismerem mind a két gépet, az egyik egy merülő fűrész 1,5m és 3m-es sínnel. A 3 méteres sínnel vannak fenntartásaim, mivel van előnye és hátránya is. A legfőbb hátránya a sérülésmentes tárolás. Erősítsetek meg, hogy kell nekem a 3m-es sín vagy nem? :))

 

Attila