-P-h-o-e-n-i-X- Creative Commons License 2022.02.05 0 0 38710

viccet félretéve!

 

Ennyire nem vagyok szakavatott a témában, tehát csak józan paraszti ésszel gondolkozok:

- Ez a henger a környezet, a cél, és a feladata miatt nem egy sima "vascső". (Mármint maga a gólyaláb anyaga.) Tehát véleményem szerint valamilyen ötvözet, aminek a belső felülete különleges kiképzésű lehet. Hónolt, bevonatolt, esetleg nitritált, vagy valamilyen eljárással nagyon keménnyé és a felülete nagyon simává alakított. Ha te ezt "nagyobb" hőhatásnak teszed ki az szerintem sérülni fog. Esetleg még vetemedhet is.

 

Ebből kifolyólag esetleg a flexelést még szerintem elviselheti, de én semmiképp se hegeszteném. Akkor már inkább valami combosabb kialakítású "bilincs"-el próbálkoznék, és ahoz rögzíteném a stabpálcát.

 

De elsőnek megpróbálnám elcserélni egy jobbos megfelelőre. Kabátgombokért dobálják már sajnos ezeket az autókat, lehet szerencséje lesz és lesz valakinél elfekvőbe egy jó állapotú jobbos gólyaláb.

 

 

 

viccet elővéve:

 

Demost komolyan ... látok némi párhuzamot az indul a bakterházzal amikor csupa félpár kaptafákat dobál ki a suszter. Ha neki két balos van, valaki két jobbossal közlekedik? ... :D :D ... 

És hogy tud csak az egyik tönkremenni? Egy kerékkel mindíg az árokban jár valaki? :D :D :D  

:)))

 

( egy kicsit likőrös, mert versenyre nem mehet kerítésszaggató, viszont ilyen zamatos ízletes párlatot eddig még nem kóstoltam... ;) ;P ... )

Előzmény: zsekazst (38709)