Serrano Point Creative Commons License 2022.02.05 -1 0 687652

Részleteket látsz csak, a teljes képet nem.

 

Divide et impera ősrégi módszer, az uralkodói kaszt (egy nagyon szúk csoport) úgy tudja sikeresen megtartani a hatalmát, ha minél több ellentétet, törésvonalat képes létrehozni az alattvalók között. Még jobb, ha kis csoportokra képes szétválasztani a népet, akik mind érdekellentétben állnak egymással. Férfiak és nők helyett mondjuk bevezet sok további gendert, őslakosságot különféle etnikumú bevándorlók csoportjaival árasztja el és még számos más módon ellentéteteket generál.

 

Woke egy nevetséges álmozgalom, lmbtq és migránsok jogaira is magasról sz.rnak, csak arra kellenek, hogy feszültséget hozzanak létre a társadalomban. Azt gondolod, hogy ezek önálló cselekvésre képes közösségek? Nagyon nem.

 

Lúzer afrok és csóró muszlimok természetesen semmilyen kalifátust vagy önálló államot nem képesek létrehozni Európában vagy bárhol a nyugati országokban. A propaganda szintjén jól hangzik, de megint csak arra jó, hogy az őslakosság egyes részei egy jót acsarkodjanak ezen a képtelenségen. Mások pedig azon háborodjanak fel, miért nem befogadók az európaiak. Divide et impera.

 

 

Előzmény: Dr. Gubó Hugó (687650)