dojcstomi Creative Commons License 2022.02.03 0 0 577

"(Vízkirály rögtön megjegyzi, hogy ebben a sok víz is tud segíteni.)"

 

És ebben nagyon igaza van. De az is csak akkor jön már a képbe, amikor EGYRÉSZT már tudsz magadról, MÁSRÉSZT nem hányod el magad rögtön 2 korty után a víztől is, addig meg sajnos rengeteg idő eltelik. Utána meg már lényegében szinte mindegy.

 

Alkesz tanácsok tőlem: LOL

Inkább azt mondanám, hogy masszív töményezés közben is rengeteg vizet kell inni, kb. töménységtől függően a megivott mennyiség 3-6-szorosát és akkor ha kicsit hagyod hatni a piát, akkor is bebaszarintassz, csak mondjuk képes leszel fel is fogni a dolgokat, talán a hányingered sem lesz olyan intenzív, míg mondjuk ha ezt a vízmennyiséget mellőzöd, már lehet hogy öntudatlanul fogsz szenvedni vmelyik sarokban. Sokszorosan leokádva magadat. :DDD

 

És bizonyára még Vízkirály ásványvizének literenkénti ára is jóval kevesebb, mint egy ilyen random üdítőitalpor, ami csodát nem fog művelni veled, viszont szép nagy átverés.

 

"az étteremben csak egy ilyen kütyü lesz az asztalokon"

 

Aha és majd az étterem bejárata elé is csak egy QR kódot pakolnak? Mit üzen ez a vendégnek? Rejtett információkat. A honlapos étlapról simán elrejthetők az árak, aztán majd jön a meglepi. Meg azt is üzeni, hogy míg régen ha csak megközelítettem az étterem bejáratát, már olvashattam is, hogy mi van az étlapon illetve mi a mai menü.

 

Azért mert feltalálták a QR kódot ne őrüljünk már meg! Nem akarok olyan világot, ahol minden csak egy QR kód. Egyelőre viszont még prímán tudok okostelefon nélkül élni. Az óriási probléma, ha az okostelefonokkal teli világban nincs alapvető dolgokra okostelefon nélküli megoldás, mert ha elhagyod lényegében az életed élhetőségét hagyod el. Szóval megálljt kéne ennek parancsolni, mert qrva nagy szívás lesz ennek az okostelefonmániának a vége. Már most is az, de még van hova menekülni.

 

"az a szép jövőben majd nem is zabál."

 

A közroller rendszerek nagyja meg a MOL Bubi már most is így műxik. Nincs oktonditelód, nem olvashatod be a kódot, nem használhatsz rollert. DE legalább van alternatíva. De még ha van is okostelód beolvasod a kódot, ami többnyire egy link, de ha nincs neted, megint meg vagy lőve. A mobilnet sem alapvetés.

Előzmény: Mazsola0070 (571)