Ugye, ugye? :D Mondtam én hogy fogsz dobozolni. A Pythonos dobozgenerálót használtad amit linkeltem? Esetleg ha van attól jobb, egy linket megköszönök.
És végre nekem is megjött a gombhoz (forgató) a kabát is (Sculpfun S9)! Azt hiszem egy szellemi és finommotoros készségeiben korlátozott ember is összerakná, annyire hülyebiztos, még a csomagolása is. Nem ám egybeömlesztve az összes csavar pl. Nem. "Egyes lépés" csavarjai, "kettes lépés" csavarjai, a hármas bordásszíj zacsija, "ez itt az eleje Pistike", "ez a bal oldala" ... könyv nélkül összeraktam kb 20 perc alatt.
Nade a lényeg, nyilván nem feküdhettem le hogy valamit meg ne perkelnék. Nekem a műhely ventilációja nem annyira kedvez az olyan mély és hosszú égetéseknek/vágásoknak mint amit Te is csináltál most. Így csak gyorsan vadásztam a műhelyes laptopon régen tárolt vektoros cuccokból, kis bükk égetés
kis papírvágás,
.... és ... kis bőr "gravírozás". Ez utóbbi annyira remekül sikerült , hogy még Mátyás király is rácsodálkozott, milyen ügyes vagyok:
Lehet volt egy megérzésem, és gravírozás előtt azért kivettem a lóvét meg a kártyákat :D Igen, tudom, a fokozatosság elve ... azért a telótokra utána már meg mertem próbálni (telót bennehagyva persze, hogy azért izgi legyen), még működik:
Ettől függetlenül pár percnyi próbálkozás után meg kell állapítsam: szeretni fogom a gépet. De egy ilyen dobozt sürgősen meg kell építsek, ha nem folyamatosan nyitott garázsajtó/ablak mellett akarom a gépet használni. A kivezető csövön kívül már minden adva van hozzá, hétvégén nekifogok, csövet meg ideiglenesen lelopom a nagy elszívóról, aztán kap majd egy rendes légtechnikásat aminek nem árt az ilyenolyan füst.
Plusz ami még tervben van: egy ilyesmi (kúpos), vagy ilyesmi (tokmányos) elven befogó/működő forgató építése. A kis Ortur és az ahhoz hasonló elven működő kis forgatók korlátosak lesznek majd a későbbiekben. De megtapasztalni a hengeres/kúpos gravírozást az is tökéletes.