Tabak Creative Commons License 2000.01.12 0 0 116
Csak annyit az előzőekhez, hogy - mint tudjuk - Hitlernek nem ez az eredeti neve, ill. hogy elég erősen hitt az okkult tudományokban (külön stábot tartott fenn erre a célra). Miután akkor még nem volt ekkora irodalma Nostradamusnak, valamelyik régebbi gót betüs fordításból sikerült kiválasztani szegénykémnek a nevet, csak rosszul olvasta.
A Szovjet birodalomról szóló 73 év és 7 hónap lehet meggyőző, csak az a kérdés, hogy mihez képest. (Valaki azt írta lentebb, hogy N. az időintervallumokban nem tévedett)
Az egyetlen szóba jöhető időintervallum:
1917. okt 25-26 (nov 7) N.O.SZ.F.
1991. június (12-én választották meg először jelcint az Orosz Föderáció elnökének).
Azonban a SZU 1922 decemberében alakult meg és 1991 decemberében szünt meg létezni, arról nem is beszélve, hogy ugyan maga Oroszország is soknemzetiségü, de modern Babilonnak csak a
tagállamok csatlakozása után lehet nevezni, ami 1940-ig tartó folyamat.
Vagyis a 73 év és 7 hónap megint egy erős belemagyarázás, és azthiszem itt van a kutya elásva, ugyanis a tények szigorú figyelembevétele nélkül szinte mindig lehet olyan időintervallumot találni, ami passzolhat egy esetleges vershez.
Egyébként egyetértek több előttem megszólalóval, érdekes és szórakoztató ezzel foglalkozni, de csak mint egy komolyabb fejtörővel vagy keresztrejtvénnyel.

Bocs, ha a történelmi rész kicsit off volt, de kellett a tényszerüség kedvéért.