Az F2-őket mi komoly leértékeléssel vettük a Wakeshop-ban, az FT270-es félárra volt írva, de az én felsőbb kategóriás kötésem is -30%-os táblával volt feltüntetve. Hogy mennyiből adják a kedvezményt, az ugye rajtuk múlik csak, de volt összehasonlítási alapom, Endrúnál a 270-es használtan volt 8-9 ezer forinttal drágább, mint itt a dobozos vadiúj.
A Burton StepIn-ekből már feltünedezik egy-egy (alig) használt a különféle facebookos adok-veszek csoportokban (baki és kötés is), de annyit most én sem tudtam volna áldozni, hogy komplett rendszert váltsak.
Tegnap volt még egy érdekes élményem Visegrádon: otthon hagytam a Burton bakancsomat, kénytelen voltam bebújni egy kölcsönzős Head-be (az a típus, ami direkt erre a felhasználásra készül). A baki új volt ugyan, de annyira nem éreztem komfortosnak a lábamon, hogy megváltás volt levenni! Van összehasonlítási alapom a kemény flex-es bakancsokkal (Burton SLX), de ennek vhogy egészen máshogy volt kemény a külső cipője, igazából merevnek, ridegnek mondanám, olyan irányokba is nehezen hajlott, amilyenbe pedig kellene. Arról nem is beszélve, hogy a pontos lábméret ellenére keskeny volt, de ez persze egyéni, az én lábfejemre a széles kaptafával készült (leginkább amerikai) cipők valók. Ezek után majd igyekszem figyelni a tanulóknál is, mi van a lábukon és hogyan érzik magukat benne.
robi