szervezkedő Creative Commons License 2022.01.25 0 0 38313

Olyan volt a meghatalmazás...?

 

Én először ismerkedni, barátkozni jártam ki.

 

 

Az ilyen meghatalmazások úgy a legjobbak, ha a közjegyző előtt készül, teljesen biankóba, üres papirra, több darab. Így csak arra kell figyelni, mindig legyen tartalékban. 

:-D)))))

 

Az ismerős azt mondta, vannak dolgok, amiket nem lehet megcsinálni, mert mindenki tudja, barkinek lehet fegyvere, tehát nem kell félni hogy visszaélnek a biankóba kiadott meghatalmazással, mert olyat "nem lehet csinálni". 

 

2-3éve lelöttek a szomszéd falu mellett a közúton autóval haladva egy fickot a szezon kellős közepén egy kora reggel. Amikor kiderült hogy ki volt az, a szomszédom annyit mondott, "hja, azt már rég kellett volna lőni!".

 

Bizony apró hirdetési újság volt!!!! :-)

Illetve a festékes doboz teteje, vagy egy lemezdarab a kerítésen, amiken csak egy szerb mobil szám volt.Ezeket szedték össze kis nyikhaj taknyos gyerekek és nepperkedtek feketén. 

 

Ma ilyen már nincs.

Lassan kezd fogyni az a generáció, akik bennünket akkor tapasztalt a helyet ismerős középkorú vagy friss nyugdíjas emberként fogadott és mindenkit ismert, mindent tudott. Az ugyeskedeseket felváltották a nagy beruházások, amik felszippantják a munkásokat, mestereket is, ami a saját ötletek kivitelezését nehezíti/ drágítja.

 

Engem csak egy ember akart becsapni, de nagyon csúnyán, szerencsére nem sikerült neki. Azt mindenki saját fantáziájára bizom hogy egy szerb, egy montenegrói vagy egy k*csög magyar volt e?!

:-D))))

 

Előzmény: The_Rible (38310)