Törölt nick Creative Commons License 2022.01.23 -1 0 95

Sziasztok!

@ trizs77 - publikussá tettem az e-mail címem.

@ Kedves Mindenki!

Mivel én - igaz az átlag utastól egy kicsivel nagyobb rálátással - de laikusként, utas szempontból megfogalmazott elvárásaimtól (lázálmaimtól) vezérelve tudok az általam nyitott topik témájához hozzászólni,

ezért kifejezetten köszönöm nektek az eddigi hozzászólásokat, melyekben sokkal jelentősebb mértékben szerepet játszik a szakmai hozzáértés mint amit én tudnék produkálni.

Pár napja aktív a topik és ez alatt a pár nap alatt nagyon sok értékes információ és vélemény, vélemény csere látott napvilágot.

Még ha a topik leírásban nem is tudtam részletesen kifejteni a topk témáját, én épp erre gondoltam ami most itt zajlik.

Más topik-okban nagyon nehéz egy-egy vasútvonal, gördülőállomány , vagy buszjárat helyzetét megfogalmazni, a minőségi szolgáltatás skáláján úgy elhelyezni ha nincs lehetőség más földrajzi területtel összehasonlítani, mert adott topik-ban OFF-olásnak számít.

Pont az a fajta eszmecsere indult be - annyira kitekintve a távolba - amire topik nyitáskor gondoltam, szerencsére kerülve minden személyeskedést és kifejezetten tolerálva topik társak esetlegesen hibának vélt tulajdonságait.

Nagyon nem is tudnék közös célt meghatározni, nem is kell, majd idővel megfogalmazódik ez, hogy azzal rengeteg információval tudunk-e valamit kezdeni, vagy kezdjünk-e vele valamit.

Köszi mindenkinek aki eddig jelen volt!

Előre köszönöm mindenikek a jövőbeli aktivitását!

Ahogyan eddig is sok türelmet és toleranciát kérek mindenkitől, egy kis időjárási front miatt ne legyenek lánc törlés áldozatai hosszúra nyúlt esték, értékes munkái!

Szép vasárnapot Nektek!