Astrojan Creative Commons License 2022.01.22 0 0 2521

állóhullám-mintázatot vesz fel az elektron hullámfüggvénye.

 

Azt akarod ezzel mondani, hogy az elektron egy hullámfüggvény? Esetleg azt, hogy egy hullámfüggvénynek van egy negatív elektromos töltése?

 

Tehát összefoglalva a kérdés továbbra is az, hogy akármekkora térfogatra kívánod szétmaszatolni az elektron objektumot, az ólom 82 negatív elektromos töltését mi akadályozza meg, hogy beleessen az erősen pozitív atommagba amely 82 pozitív töltést tartalmaz (legalábbis szerintetek)?

 

 

NevemTeve: akkor az atommagokban a protonok mellett van egy pozitron is? Mivel a pozitront elemi részecskének tekintitek így benne kellene lennie az atommagban ahhoz, hogy kijöjjön onnan.

 

Egyébként nem elemi részecske, ugyanúgy mint az elektron sem. Az elektront már kettéhasították, pontosabban ketté "taposták" így a kétféle tulajdonsága két különálló részecskeként jelent meg ahol a spinon nevű képviseli a gravitont és a holonnak elnevezett részecske képviseli az elektromos töltés elemi részecskét.

 

 

dezoximoron: A légypapír is alkalmas az elektron befogására, de itt most az atommagok elektronbefogásáról beszélünk.

 

Kvarkok meg nem léteznek. Így a kvarkokra épített eszmefuttatások mehetnek a kukába. Kvarkot egyébként se látott még senki, bár ettől még létezhetnének ha senki nem látott még ilyet.

 

Azért nem léteznek mert nincsenek benne a neutronban. És a protonban sem. Lásd a linken.

Előzmény: Elminster Aumar (2512)