Thomas Creative Commons License 2000.01.10 0 0 70
Üdv,
Még két éve azt, mondtam, hogy semmi pénzért nem mennnék fel a "büdösbe" (BP), most meg itt vagyok.
A közvetlen környezetemből 5 család költözött el veszprémből, minimum 3 diplomával!!/család, mivel nem volt megfelelő megélhetés. Nos nekünk sem jött össze, 12 év után el kellett jönni mert egy keresetből nem lehet megélni egy 4 fős családnak, miközben a "világ legjobb" polgármestere vezeti(?) a várost.
Szerintem európai példát is lehene venni a kulturális stb. fejlesztésekbe. Az EU-s szakértők mindig mondják, hogy milyen fontgos az eredet, ill. az eredettudat. Az Irek, nagyon irek és igyekeznek ezt népszerűsiteni, a skotok meg skotok es erre nagyon buszkék, de ez egész kistersegi szintre is lemegy. Kulon eloadast tartottak arrol - pelda gyanant - (angolok), hogy egy olyan "kisterseg" mint mondjuk Herend és vidéke kultuszt teremt maganak a termékeivel és kulturális programjaival.
Talán ezt Veszprém és környezete is megtehetné, azt Európa természetesnek tartaná, hisz ők is ezt teszik. ithon meg mi a jelen gyakorlat, ha azt, mondjuk, hogy "magyar, nemzeti stb." egyből jön a kemény ledorongolás.......irredenta...
Igaz ez is üzleti érdek, csak nem a mienk....
Dióssy pucu meg csak hülyítse tovább a Veszprémieket, ha megszavazzák, hogy ő legyen a polgármester...."megérdemlik"
De azért jó lenne visszamenni...