Diótörő Creative Commons License 2022.01.15 -1 0 1206

Sziasztok, ez itt az én sztorim.

Tavaly egy eldugult éjszaka beverekedtem magam az Űllői úti klinikára, ahol nagy szerencsémre azonnal tudtak velem foglalkozni és kaptam egy katétert a végén egy zacskóval.Két hét után a helyi rendelő urológiáján kicserélték egy szilikonosra és azt követően havonta kellett mennem cserére, ami nem egy kellemes dolog.

 Tavaly ősszel végre megvolt a műtét, ami a vágásos technika volt, mert a dokim nem javasolta a Turpot, mondván nagy a húgycső szűkület lehetősége, na meg a proszti is nagy volt hozzá.

A katéter kivétele a műtét után kb. hét nappal megtörtént és szerencsémre semmi csepegés nem volt, három hét után hazamehettem. A műtét persze érzéstelenítésben törtét, hozzá lehetett kérni valamilyen kábítás szerű dolgot, így semmire sem emlékszem.

 Na most jó két hónappal a műtét után az a gond, hogy kezd szűkülni a húgycső, egyre kisebb sugárban jön a matéria.

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy ez végül is egy újabb dugulást fog eredményezni, vagy netán így marad?

 Elmúltam 72 éves, nem tudom, hogy azt a bizonyos tágítást ebben a korban is lehet csinálni-e? A kórházban volt egy jóval fiatalabb ember, akinek naponta eggyel nagyobb átmérőjű katit tettek be és egy hét után mehetett haza. Meddig tud ez tartani vajon? Vagy évente kell ismételgetni?

 No ha van valaki, aki hasonló cipőben járt, érdekelne az ő története.