Szia!
Nekem volt sőt még most is van eredeti még az USA-ból hozott Slick 50-em annak idején 2 dobozzal vettem és még megvan mindkét doboz és mindkettőben van még anyag is, én beletettem az egyiket egy 1200-as Lada motorjába a másikat Feliciába 2004-be amikor volt benne 30 000km most van benne 135000km , beletettem a RK-02-es Briggs motoros kapálógépbe , beletettem a 125ccm-s Kymco Agility robogóba, Swedolt tettem a 25000km-es Lada motorba az a motor elment 150 000km-t.
Ezek teflonosító adalékok voltak ha jól tudom ezért is kellett a beleöntés után azonnal menni vele fél órát egyfolytában hogy rendesen felégjen a fém felületre , volt olyan aki beletette a fém pálcát és az egészet utána kidobhatta mert reakcióba lépett a fém az adalékkal és összeállt egy truttymóvá.
Tenkes hegyen a Lada 1 személlyel csak 4-ben ment fel miután beletettem felment 5.-ben is ,ez egy 21053-as modell volt.
Amennyiben most tudnék beszerezni eredetit biztosan újra beletenném a Felicia motorba.
Akik beletették a karburátoros motorba azok után mind mentek alapjárat visszaállításra mert magasabb lett az alapjárat a teflon hatására mert csökkent a súrlódás.