eb
Koszi szepen! :) Az eb-re megyek, vagyis csak a ma esti noi free skate-re vettem csak jegyet, most epp uton vagyok Rigabol Tallinnba busszal 🤩😎
Igen, az orosz nemzeti elott vettem eszre, hogy a negykontinenst is ugyanott fogjak megrendezni, sot eloszor oda akartam jegyet venni es azon a hetvegen utazni, tobb okbol kifolyolag: azsiai/amerikai korcsolyazokat eloben nem lattam, az a hetvege raadasul a szulinapom is egyben (meg is unnepeltem volna ott), az orosz nemzeti elott meg nem igazan lehetett tudni, hogy kiket kuld a szovetseg, Valievat leszamitva, akit hiaba tartok paratlan nagy tehetsegnek es egy Aliennek ( :D ), a ket evvel ezelotti junior vb gyozelme ota nem mutatott semmi olyan szemelyisegfejlodest szamomra, amitol jobban tudnek neki szurkolni/meg tudtam volna kedvelni, raadasul a ket esemeny kozt egy het van, az meg sokba kerult volna, igy eloszor azt mondtam az eb-re, hogy meh meg hogy nope, Valieva ujabb cimeert biztos nem fogok utazni, Kostornaia eltorte a kezet, Usacheva mar korabban mozgaskeptelenne magat.
Ekkor meg csak a pletykak mentek Trusovarol, aki ebben a mondhatni igencsak csonka orosz mezonyben a kedvencemme lepett elo, hogy allitolag jo formaban es ot kvados kurrel ter vissza a harcba, de biztos voltam abban, meg ha jol is fut, akkor is inkabb pihenteti magat es nem vallalja be a kontinensviadalt.
Abban viszont tutibizos voltam, hogy barhogy is szerepel a nemzetin, Shcherbakova mindenkepp kuldve lesz az eb-re, es be is jott, nem kis visszhangot valtva. En szeretem, mikor jol alakit a jegen (ket eve Grazban elmeny volt nezni eloben ot), de iden a vak is latja, hogy csak arnyeka onmaganak, es mar nekem is nagyon elegem van, ahogy mindenki ot nyomja felfele indokolatlanul. Plusz oktoberben mar lattam Megyeren eloben, igy mg egy ok, hogy erte nem eri meg ennyit utazni :D
Aztan jott az orosz nemzeti, utana meg a bejelentes, hogy ok harman mennek tutira az eb-re, es csak arra gondoltam, hogy ezt a Cruella programot nekem latnom KELL eloben :D szoval nem volt ezek utan kerdes: eb hetvege Baltic trip, utana levon meg mas lesz a program
Egyebkent ezt az utat reszben neked is koszonhetem, mert olvastam a blogod es annyira megtetszett a sochis elmenybeszamolod, hogy igazabol az vett ra erre az egeszre :D szoval koszi, es ne hagyd abba a blogolast
Az eddigi tortenesek eddig elegge izgalmasak, ugyanis Shcherbakova eleg csunyan elrontotta a rovidet, es ha ma este sem tud maradandot alkotni, akkor komoly esely van ra, hogy a szovetseg osszeuljon, es igazsagos modon dontse el, erdemes-e ot kuldeni Pekingbe harmadikkent, vagy mast. Trusova kurjet nagyon varom, Valievanak meg ha szurkolni nem is fogok tudni, kivancsisaggal varom a Bolero-“eloadasat”, hatha eloben olyat tud mutatni, amivel kicsit jobban megkedvelem :)