Korovioff Creative Commons License 2000.01.07 0 0 67
Kedves Pásztörperc,
persze, igazad van, aki máshová tartozónak érzi magát, az menjen. De távozás és távozás közt különbség van: van tisztes távozó, és van áruló, a ketto közti számtalan árnyalatról nem is beszélve. Például ogy is elmehetsz a munkahelyedrol a vetélytárs céghez, hogy mindenkitol szépen elköszönsz, és utána is csak méltányos dolgokat mondasz a régi kollégáidrúl, bár versenyzel velük. De lehetr úgy is távozni, hogy kiüríted a számítógép memóriáját, az asztal alá pisilsz, aztán elkezded terjeszteni volt kollégáidról, hogy valamennyien bunözok, ráadásul tíz év alatti kislányokat szoktak elcsábítani. Miért gondolod, hogvy a ketto közt nincs különbség?

Igazad van, ha a "tisztogatás" a természetes, akkor helyénvaló a követ kezo társaságtól is ugyanezt várni, felháborodás nélkül.
Csakhogy szerintem eléggé magányos lehetsz ezzel az egyébként fair-playbe illo gondolkodással. Ugyanis, ha megfigyeled, a fokozott és egyer fokozódó ellenzéki felháborodás korszakát éljük, ami mintha a sajtóra is átragadt volna. Én mindösszesen annyit akartam mondani, hogy ezesetben a majdani jobboldali felháborodás is jogos lesz, sot jogos lett volna 1994-95-ben is, amikoris ugyebár a média nem különösebben fedezett fel a személycserék mögött emberi aljasságot és mohóságot, miként azt jelenleg teszi, az akkori ellenzék pedig nem tiltakozott útonútfélen. Én azt mondom, ha fair play, akkor legyen play. A MASZOP-nak elore is, meg visszatekintve is kijár ugyanaz a szenny, amit most ok dobálnak.

Előzmény: Pásztörperc (56)