Mosó Creative Commons License 2000.01.07 0 0 25
Sziasztok!

Sajnos, sokan nem értik meg, miről szólt a felhívás.

CSE. elkövetett egy hibát. Én ezért nem ítélem el (arra ott a bíróság), még morálisan sem - még akkor sem, ha a hibája helyrehozhatatlan következményekkel járt. Sajnos, bárkivel előfordulhat hasonló eset. És - sokakkal ellentétben - engem a baleset körülményei sem érdekelnek.

Ahogyan azonban a baleset után viselkedett - és hangsúlyozom, nem maga a baleset ténye! -(példákat már fel se sorolok, arra ott a topic), az a morális gerinctelenség non plus ultráját merítette ki.

De én még ezért sem ítélem el (arra ott az ő lelkiismerete, vagy akárki, aki ott van fönn az égben).

Azonban CS.E. abban különbözik a hétköznapi emberektől, hogy ő közszereplő, aki valamiféle példát, utat kell, hogy mutasson viselkedésével, cselekedeteivel, és -- közszereplőként -- a hitelesség kell, hogy legyen a legfontosabb ismérve.

Na szóval, a baleset utáni viselkedésével CSE. a hitelességét vesztette el, de teljesen. Ebből adódóan közszereplésre alkalmatlanná vált. A közszereplői szférának így ki kell vetnie magából. Szinte mindenkit irritál, amikor meglátja a képernyőn, mindenkiben visszatetszést kelt most már mindig, akármiről is nyilatkozik/énekel.

Az általam fogalmazott felhívás célja ezért az volt, hogy CS.E. hagyja abba a közszereplést. Ha ő ezt nem akarja megtenni - már pedig úgy tűnik, így van -, akkor nekünk, a "hallgatóságnak" kell ezt véghezvinni. Úgy, hogy nem szólunk hozzá, úgy hogy hátat fordítunk neki. Egy idő után talán visszavonul CS:E:, és választ magának valami hétköznapi foglalkozást Minden bizonnyal bármihez kezd is, boldogulni fog, hisz a tehetsége megvan. Én drukkolni fogok neki. De a televízióban, koncerteken már nem szeretném többé látni.

Ennyi.

UI: A felhívásból kimaradt egy részlet "...ÉS MIUTÁN AZ ÁLTALÁNOS SÁRDOBÁLÁSBAN NEM KÍVÁNOK RÉSZTVENNI..."