KoLa Creative Commons License 2000.01.07 0 0 24
Ne dumáljunk mellé!
Csülökkel alapvetően egyetértek, de!
Nem az az alapvető gond, hogy balesetet okozott, noha (miután egyértelmű, hogy ő volt a haláleset okozója) az is elég súlyos eset. OK. Ez valóban előfordulhat bárkivel, vannak erre kimért büntetések, és kész. (És bár én nem mennék bele, de szerintem sem kap azonos elbírálást, mintha egy köznapi ember volna, de tisztában vagyok vele, hogy itt nagyon lehet csavarni a szavakat - sajnos... Csak nem állok le jól fizetett ügyvédekkel szóbárbajozni....?)
Szóval az a gond, ahogy CSE a dologhoz hozzááll. Nem itt, ennyire nyilvános helyeken (noha itt sem nagyon fogja vissza magát), hanem kisebb-nagyobb társaságokban, koncerteken. Semmi, de semmi megbánás, lelkifurdalás, esetleg némi döbbenetféle egy ember halála felett, amit ő okozott, vagy valami hasonló... Semmi, sőt, mintha még ő lenne megbántva! Sok nyilvános szereplése van (nem fogja vissza magát azóta sem), sokan tanúsíthatják ezt.
A cinikus, "hát hibáztam, na bumm, és akkor mi van, más is hibázott már" hozzáállása az ami elsősorban irritálja az embereket.
Legalábbis engem.
Előzmény: Csülök (21)