Carina_S Creative Commons License 2022.01.09 0 0 687030

Ezt az erodálódást egy módon lehet megállítani: csakis(!) akkor, ha az okot kezeljük!

 

Az ok ez estben az időközben már választójogot kapott migránsok számának növekedése.

 

Akkor pedig a választójogi törvény az, amit módosítani kell. Hogyan?

 

Nos, a trianoni döntés ugyan nem Magyarországnak akart kedvezni, hanem a nemzetek önrendelkezési jogának megalkotásáról és érdekérvényesítéséről szólt.

Ha önvédő önrendelkezés, hát legyen önvédő önrendelkezés!

 

Mondjuk ki a választójogi törvény módosításával a következőket: >>

1./ A nemzet önvédelme a szabad választásokon alapszik.

2./ A nemzet önvédelme csakis az adott országot jellemző államalkotó nemzetet védheti, hiszen Ő a gazdája a Saját Hazájának.

3./ Az 1. és 2. pontokból kifolyólag az államalkotó nemzetnek alanyi jogon és korlátozások nélkül jár a választójog.

4./ Az 1. és 2. pontokból kifolyólag a nemzetiségeknek és a nem államalkotó etnikai csoportoknak és népcsoportoknak csak és kizárólag abban az esetben és csak és kizárólag csak addig az ideig jár a választójog, amely esetekben és amennyi ideig nem végeznek aknamunkát az államalkotó nemzet és annak saját hazája ellen. Ha ezt az adott nemzetiségen belül 2%-nál nagyobb részarányban megszegik, akkor az ezeket megszegő nemzetiség választójoga átmenetileg 10 évre, ha pedig 5%-nál nagyobb részarányban szegik ezeket meg, akkor az ezeket megszegő nemzetiség választójoga örök időkre és végérvényesen törlődik.

5./ Aki e törvényt részben vagy egészében vitatja, azt 20 évre börtönbe vetik, azt pedig, aki erőszakcselekménnyel is fellép ezek ellen, azt kiutasítják az országból abban az esetben is, ha saját hazája nem fogadja vissza őt, aki ez esetben automatikusan "hontalan" státuszúvá válik.

 

Ezt szépen törvényre kell emelni, és akkor meglátjuk hogy az iszlamisták és az arabok mire mennek a Saríá-val... !