Hepci
2022.01.07
|
|
0 0
94173
|
Én egy horvát parti étteremben láttam, amint a csávó délután kislattyog a 15 méterre levő kikötőbe és a kő támfalon elkezdi szedni a feketekagylókat vacsorára. :)
Az egyébként igaz az ultrasznobériámból, hogy én gyakorlatilag sehol nem láttam még olyan halat, ami nekem megfelelne a saját fogáshoz képest, még a hajnalban a tengerről bejövő és éppen kipakoló olasz halászhajókon sem. Bármilyen, kereskedelemben kapható halnak olyan a bőre, olyanok a pikkelyei, olyan a szeme, a kopoltyúja, ahogy pihennek a jégágyon, hogy én azt már nem főzném meg jó szívvel.
Így aztán nem veszek "friss" halat, hogy ezt ne lássam, kizárólag füstölt lazacot, meg étteremben eszem időnként halászlevet és (afrikai) harcsapaprikást. |
Előzmény: naivkezdo (94156)
|
|