eomer Creative Commons License 2000.01.06 0 0 21
Kedves Mercurius,

Kissé furcsának és elhamarkodottnak látom az állítólagos információdat. Nem beszélve arról, hogy végre tényleg abba kellene hagyni a másik földbe döngölését.

Mindazonáltal nem csodálkoznék, ha tényleg így lenne. Amit a FIDESZ művelt a politikai életben, azt a legbirkább, legbéketűrőbb politikai párt sem hagyná szó nélkül, nemhogy az MSZP. Szóval én pontosan olyasmire számítok, mint amit leírtál. Utálni is fogom érte nagyon az MSZP-t, de nincs olyan ember, aki ne venne revansot a FIDESZ által kirobbantott háborúban elveszített sérelmeiért.

Szomorú, de ez van. És ezt a FIDESZ csak három módon akadályozhaná meg:

1. megnyeri a következő választásokat is. (SZVSZ nem fogja, amit nem is bánok)

2. nem lesz következő választás. (Nem hiszem, hogy a fiúk meg mernék csinálni, ámbár ki tudja...)

3. a Jelcinéhez hasonló érinthetetlenségi törvényt hoznak az összes FIDESZ-fiú védelmére. (De ha meg is hozzák, nem érnek vele semmit, mert a következő parlament első dolga lesz eltörölni.)

Szóval mindenképpen nagy-nagy sz@rban vannak (lesznek) a fiúk. Nem sajnálom őket. Maguknak köszönhetik. Elfelejtették azt, hogy ha valakit megsebeznek, akkor az vissza fog ütni, amint alkalma nyílik rá. Az MSZP- nek meg sajnos alkalma lesz rá... Amit sajnálni fogok az pusztán az lesz, hogy megint nem az ország boldogulása lesz a fő helyen, hanem az ellenség (mert már nem tudok ellenfélt írni) agyagba döngölése. Négy év múlva pedig fordítva... És ez el fog tartani néhány évtizedig. Szerintem a FIDESZ fel sem fogta, hogy micsoda szellemet engedett szabadjára...

Sajnálom ezt az országot jobb sorsra lenne érdemes, nem pedig ilyen alpári politikai közéletre.

Előzmény: Mercurius (-)