Joszif Creative Commons License 2000.01.04 0 0 67
Na hát Te aztán látom, nagyon tájékozott vagy ! Akkora baromságokat beszélsz itt látható információhiányból kifolyólag, hogy nem állom meg, hogy hozzá ne szóljak. Először is, elkeserít, hogy mennyire buta egy nép vagyunk! Ez még nem lenne nekem baj, de én is itt élek! Énnekem elég sok infóm van erről az ügyről, de nem pofázom bele, mert sokkal hosszabb, mint ahogy azt hinnétek. Másrészt, meg amihez nem 100 %-ig értek, abba nem avatkozom. De azt 100 %-ig látom, hogy itt egy-két (kb. a 3/4-e) hozzászólás enyhén szólva a magyar népbutító médiáknak köszönhető. A szégyen ebben csak az, hogy hülyíteni azokat az embereket lehet, akiket lehet. Nálunk meg nagyon jól működik ez a rendszer. Volt egy műsor a Zenit TV-n. Este, 2 részes. Ebben a műsorban kitálalták az IGAZSÁGOT. Mondom, van infóm elég, így el tudom dönteni, mi a helyes és mi nem az. Szó volt itt arról is, hogy melyik "szakértő" mennyi szakértési díjat vett fel, érdekes módon a többsége újságíró, filozófus, stb. faszkalapok. Itt ki merték mondani, hogy igenis, börtönbe velük! A második részt másnap vetítették volna, ami érdekes módon ELMARADT! Ennyit a mi demokráciánkról! De ebben a csak első részben akkor is volt egy kedvenc epizódom: Egy egyetemen a tanár órát tart, szóba kerül ez a téma. Magából kikelve magyarázza, hogy most menjünk vissza az időben, mégpedig Galileihez, aztán tartsunk népszavazást arról, hogy a Nap kering-e a Föld körül, vagy fordítva. Vajon mi lett volna a szavazás eredmánye 99,99 %-ban? NA, HÁT itt tartunk most, annyival jobb a helyzet, hogy nem 99,99, hanem csak 89,3 % lett volna az eredmény, mindenki tudja, melyik javára. Úgyhogy jól mérhető ebben e topicban az emberek keveredési aránya a társadalomban. Persze tudom, hogy szélmalomharcot vívunk, mint ahogy annak idején Galilei is. Kíváncsi leszek, hányan ugatnak le. Egyébként, hogy jót is mondjak: A topicnyitó embert szeretem, mert a kisebbségben van!
Üdv.: Joszif (Eljön még az idő...)
Előzmény: Lakki (52)