BZoltan Creative Commons License 2021.12.22 0 0 93525

Persze, hogy lehet konzervatív valaki attól függetlenül, hogy csoportos szexorgiákon szereti múlatni a szabadidejét. Van akinek a monogám hetero párkapcsolatban misszionárius pózban hetente egyszer letolt szex jön be, másoknak pedig szopóállarcban, és rókafarkas butt-pluggal csoportos homoszex a zsánere. Ez pusztán gusztus és érdeklődési kör függvénye nem pedig politikai és világnézeti kérdés.

 

Jöjj rá, kedves Hepci, hogy nincsen olyan, hogy "normális" szexualitás ami a konzervatív emberekre jellemzőbb. Vannak monogám emberek és vannak olyanok akik jobban érzik magukat ha többet kalandoznak. Vannak full heteroszexuális emberek és vannak akik szívesen játszanak mindkét kapura... meg vannak persze fundamentalista melegek akik csak a saját nemükhöz vonzódnak. Nem normalitás és abnormalitás osztályozás szerint megy ez.

 

Majdnem annyi köze van az ilyen szexuális szokásoknak a konzervativizmushoz/progresszivizmushoz mintha azt mondandád, hogy aki mondjuk narancsbort iszik az nem lehet konzervatív, mert a konzervatívok azok márpedig vörösbort szoktak inni.

 

Előzmény: Hepci (93524)