somtamas Creative Commons License 2021.12.21 0 0 212155

Nem...

De mégis...

Sokáig úgy gondoltam, hogy nem is veszek semmiből akkusat, van két 12v-os parkside fúró csavarbehajtó azon túl legyen minden kanócos, VÉDJÜK EZZEL IS A FÖLDET.

De ugye a hülyebogár!

Ház felújítás óta rágom magam egy nagyobb és erősebb behajtón, meglepően jó a 12V-os parkside de azért vannak határai, létrán meg egyéb extrém helyeken meg azért az akku nyújtotta kényelem szerintem nem árt.

És itt jön a dilemma, ha már megindulok akkus vonalon, akkor egy márka legyen mindegyik, a makita azért egész jó, főleg hobbi szinten. Így ez mellett voksoltam.

Ha már eldöntöttem az irányt akkor meg az árakat nézve a kopasz DPJ180z minden nélkül olcsóbb mint a RJ7000j, tehát jobban megéri.

Így kofferrel, két akkuval és töltővel is még amennyiért megkapom, jobban jövök ki vele mintha külön venném az akkukat és a töltőt később egy csavarbehajtóhoz vagy ki tudja mihez.

ÉS talán a hülyebogár is kussol pár hónapig..... (vagy elkezdi ha már van akku akkor kellene már a nagy csavarbehajtó és az ütvecsavarbehajtó és a fűnyíró és a ..... ziümmögést)

Előzmény: kofic (212144)