Tripletheader Creative Commons License 2000.01.03 0 0 597
Hali!

Fontos volt atvinni a koronat, na! Ezzel jelezzuk Magyarorszag orientaciojat! Vissza a kozepkorba!
A 2001. evi koltsegvetesbe mar bekalkulaltak egy korulbelul 200 Mrd HUF-os tetelt, amit a kozepkori varak restauralasara forditanak. Ezzel egyidoben megkezdodik az ellenzek bortonbe hurcolasa, vagyonelkobzasa, vegul kivegzese.
Ez az ut mar a kozepkorban is bevalt, haladjunk ezen most is!
Orban Viktor kirallya koronazasara 2001. jan 1-jen kerul sor, megfelelo idojarasi korulmenyek eseten a Duna jegen. A nevrol nincs dontes, a mininszterelnok meg nem dontott az I. Orban ill. a III. Matyas kozott.
Ugyancsak terv keszul a Kozep-Azsiaban oshonos torzsek megkereseserol, akikkel strategiai egyuttmukodest kivan kezdemenyezni a kormany, hiszen a nyugati portyazasokban jelentos tapasztalatokkal rendelkeznek.

Viszont van egy apro, iciri-piciri bokkeno, ami a MIEP-fanok szemet bancsa am kegyetlenul, es hat a "fontolva haladok" sem orulnek neki.
A kozepkorban ugyanis az adok egy jelentos reszenek behajtasat a zsidok vegeztek. Javaslom a tortenelem konyvek felulvizsgalatat, es a kerdeses resz torleset, hogy ez ne okozhasson problemat eme nagyszeru jovokep megvalositasaban.

- th