speaker Creative Commons License 2000.01.02 0 0 580
rocky!

El se olvasod figyelmesen amit írtam, csak kekeckedsz. A németországi autócseréről. Az, hogy OLCSÓN osztogatják, nem azt jelenti, hogy ingyen adják. Bizony olcsón osztogatják, sőt aki nem cseréli le olyan magas biztosítási díjat fizethet, meg környezetvédelmi hozzájárulást, hogy kétszer is meggondolja, hogy most szabadul meg a kocsijától, vagy ha már a gatyája is rámegy.
Nagy a sárdobálás, főleg amióta Kohlt megvádolták a pártpénzek elfogadásával. Azóta kiderül naponta mindkét oldalon is, hogy a miniszter ajándékot kapott, más fizette a repülőjegyét, hotel számláját és jóval nagyobb pénzekről van szó, mint az állítólagos Orbán bányák esetében. Az igaz, hogy ott a vádaskodás tényszerűbb, mint itt, de a nagyot mondás lehet nemzeti jelleg is – nálunk.
A MASZOP-ot lehetelen utolérni lenyúlásban, és aki hitelt ad annak, hogy a mostaniak akárcsak hasonlóan görények, az hülye.
Nekem is vannak önkormányzati ismerőseim, akik a FIDESZ-re zzavaztak, amikor azonban fiatalok elküldték az előző korrupt és szakképzetlen osztályvezető elvtársakat és elvtársnőket és vége lett a laza szép időknek, a hangulatkeltésre nég futotta: ma már mindegyik ismerősöm szája habzik. Egyszerűen az állásukat féltik, sokszor sajnos jogosan és helyesen. Ezért adjak hitelt nekik, ha tudom, hogy csak az fáj, hogy eddig nyugodtan nevezhették egymás között varangyoknak az ügyfeleket (úgy is bánva velük), most meg melózni kell a pénzért?
Ezt a Sebest nagyon sokat emlegeted, én is hallottam róla egy és mást, de biztos vagy abban, hogy minden igaz, amit állítasz? A Lengyel meg FIDESZ-es lenne? Ne röhögtess!
Nem az MSZP a legjobb propagandistája a FIDESZ-nek, hanem az a sok lökött ember, aki beveszi a „mindenki lop, te is, mi is, mit akartok” dumát, aki készpénznek veszi a „lenyúldát”, a bolsik legnagyobb örömére.

A korona „átszállítása „ valóban megalázó volt, a rádió és tv által összeverbúvált tömeg számára, amit hazatértemkor rögtön közöltem is itt. Megjegyzem, amikor bemondték, hogy fél ötkor indulnak és háromnegyed ötkor már át is adják a parlamentnél, bizony gondolhattam volna arra, hogy itt futóversenyről van szó és nem a korona átkiséréséről. Valakik röhögni akartak rajtunk és ez nem szép dolog.

Előzmény: rocky (567)