speaker Creative Commons License 2000.01.02 0 0 561
Soraid „szívélyessége” lenyűgözött, az egyenes beszédet én is szeretem, de a személyeskedést nem, ennek ellenére engedd meg, hogy közöljem: nincs igazad.
Németországban én 95-ben jártam, akkor csak azt láttam, hogy a díszletek átfestése folyik kelet Berlinben. Például, hogy olcsón osztogatják a használt autókat a tarbantok és Wartburgok helyett. Amit tudok a mai helyzetről azt barátomtól tudom, aki most is ott él, és német.
Tőle tudom, hogy most ott például ugyanolyan szardobálás folyik ott is, mint itt. Melyik párt mennyit és mikor lopott közpénzekből. Zajlik a társadalom szétzüllesztése, annak terjesztése és sulykolása: „ezek MIND lopnak egyformán, az élet már csak ilyen.„
Ami meg a volt bolsi elitet illeti, köszönik, jól vannak, és ezt itthon is elég jól meg lehet állapítani, amikor az ember a német csatornák politikai vitáira téved, ahol heherészve pöffeszkednek, és gyakran ők uralják a terepet.

A baloldal Németországban hangosabb, mint valaha. Mindenbe beledumálnak, és el is érik a céljaikat.
Amit a FIDESZ-ről írsz, az meg -bocsáss meg- sületlenség. A FIDESZ-ben hogyan lehetnének SZDSZ-esek, amikor egyszerre alakultak? Az SZDSZ-ben vannak FIDESZ-esek, meg az is igaz, hogy sokáig „húzták” őket azzal, hogy az SZDSZ ifjúsági szervezete, de a taxisblokád óta nem felhőtlen a viszonyuk. Éppen az ilyen buta szövegekkel lehet őket visszakergetni az SZDSZ-hez, amit a ÁVH-sok pártja nagyon is szeretne. Az meg, hogy a FIDESZ sok tekintetben rosszabb az MSZP-nél végkép minősíthetetlen baromság.

Ebben az országban ez a nagy cinizmus és mindenkiről minden elképzelhető rossz feltételezése a kádári időkből ered, amikor tényleg nem volt más fogódzó, mint szarni mindenbe és mindenre, mert az élet olyan szar, hogy már a szar is le van szarva.
Talán túl kéne jutni ezen is.
Éppen a globalizmus célja, hogy mindenről és mindenkiről elterjessze: hazug, hiteltelen, gerinctelen. (Lásd Clinton ügy.) Az így hiteltelenné tett politikusok aztán bábként mozgathatók. A céljuk eléréséhez nem korrupt, hanem korruptnak kikiáltott politikusok kellenek és elsősorban olyan agymosott tömegek, amelyeke minden rosszat elhisznek mindenkiről. Ez nem jelenti azt, hogy a búzát ne különböztessük meg az ocsutól, vagy hogy a fürdővízzel kiöntsük a gyereket is.
A FIDESZ jóra törekszik, vezetőik megnyilvánulása igenis egyenes, tiszteletre méltó és nem is nemzetietlen. Viszont minnél jobban fogják csesztetni őket a mi oldalunkon, annál kevésbé merik ezt majd kimutatni, és a bolsik elérik céljukat, a következő választásra valóban nem lesz mit választani.

Előzmény: rocky (547)