Robert 5 Creative Commons License 2021.12.14 0 0 134

Köszi szépen a tippeket és bocs a késői reagálásért.

Most szerencsére az időjárás miatt is enyhült nálam az ugatás helyzet.

Sajnos még a megépítésnél nem tartok.

Ki fogom próbálni azt az Ultrasound Detector nevű appot.

Nem tudom, hogyan reagálna a kutya a folyamatos ultrahangra, de attól tartok, ez esetben az immunitás kialakulásának is van esélye.

Az általad linkelt variálható eszközüknek látok egy olyan hátrányát, hogy kézzel kell állítani a be-és kikapcsolást.

Nem tudom ezeknek van-e mikrofonos vagy távirányítós változata.

Arra is gondoltam, hogy a GoodLife DogSilencer MAXot szét lehetne szedni (ha már nem garanciális) és benne rácsatlakozni a megfelelő pontokra, amit egy hangerősítővel ki lehet erősíteni, hogy erősebb hangot adjon és esetleg több hangszórót is közbe lehetne iktatni.

Csak nem tudom, hogy hol lehetnek ezek a pontok.

És nem tudom, meddig lehetne a hangerőt feltekerni, hogy biztosan ne tegye tönkre azokat a magasfrekis hangszórókat, amiknél meg sincs adva a teljesítmény.

Valami olyan videó jó volna, aminél kompletten és működőképesen meg vannak építve ezek, és kutyák reagálása is látszik.

Ha találsz ilyen videót, belinkelhetnéd. Az volna különösen jó, ahol még külön hangerősítőt is közbeiktatnak.

Valóban nem látszik azon az általad linkelt videón, hogyan reagál a kutya, pontosabban mozdulatlanul hever a földön. Talán túlságosan is bevált. :D

------------

Megkérdeztem az amerikai üzletet, hogy a GoodLife DogSilencer MAX-nek mekkora a hangereje, és azt válaszolták, hogy 112 dB: „The decibel level of the DSM is 112.”

Előzmény: SzVFE (128)