Sz Tamas Creative Commons License 1999.12.30 0 0 3938
Egyébként van egy hírem is. EZ most fejből jön, de egyébként a megyei napilapban olvastam (Na jó, a Vas Népe a hírem forrása)
Szóval az idősebb Schumacher, azaz Michael szerint a 2000-res F-1-es idényt ő nyeri meg, és hogy -mint az eddigi idényekben- a következő évben is a legnagyobb ellenfel a finn Mika Hakkinnen lesz, de egy kevés ponttal most a német nyer.
A másik, amit mondott, az az, hogy szerinte nagyon jó , hogy Rubens Barrichello lett a csapattársa, mivel ővele sokkal jobban ki tud jönno, mint az Ír Eddie Irvine-nal, eddigi társával.
(Szerintem nem ez az előnye a csapatok közti cserének, hanem az, hogy A brazil sokkal jobb, mint Eddie volt, ezért nem lesz olyan nehéz versenyben lenni, vagy megnyernie Ferrarinak a konstruktőri címet, habár Newey újításai mindig frenetikusak. A másik - nem említett - előnye Barrichellonak, hogy szerintem ő kevésbé lesz elszállva magától, ha jó eredményeket ér el, mint Ormány gyerek.)
Asszem ennyit mondott M. Sch.

A lenti 99-es pilótarangsor szerintem csak a versenyek többségén elindult pilótákat veszi számításba, és ezért nincs ott M. Sch.
Szerintem úgy a 4.-6. helyen lett volna a helye, de sokat számít - nálam is- az is, hogy sok versenyt kihagyott.