Törölt nick Creative Commons License 2021.12.06 -3 0 9627

Épp abban az évben volt 26 ezer többlethalálozás, amelyikben 28 ezer emberről történetesen tudjuk, hogy haláluk közvetlen előzményeként megfertőződtek a covid vírussal.

 

Tudtam hogy leírod századjára is, nem a 26 ezer többlethalálozást cáfolom, és nem azt hogy a covid volt a közvetlen előzmény. Írtam ott még pár dolgot, direkt nagy betűkkel amiket el kellett volna olvasnod, és nem tetted, tudod mit, legyen igazad, csak ne fárassz engem többet ezzel.

 

akkor megkérdezhetem, hogy neked ugyan mi érdeked fűződik ahhoz a folyamatos inszinuációhoz, amit itt művelsz? Melyik vírustagadó, oltásellenes szekta követe vagy? Mit akartok ezzel elérni?

 

 

Semmiféle érdekem nincs, csak a koronavírus hisztéria miatt a legtöbb ismerősőm depressziós, munkanélküli, többük sajnos soha az életben nem fog talpraállni, pszichésen megbetegedtek rövid idő leforgása alatt. Nagyon kevés embert tudnék mondani akit nem érintett volna súlyos a járvány lelkileg, egyetlen távoli ismerősőmről tudok aki belehalt, és még egy valakiről aki kórházba került miatta rövid ideig.

 

Fiatalok, 20-30 év alattiakat kell győzködnöm hogy nincs itt a világ vége, oltással és maszkviseléssel sem szívesen mozudlnak ki, nem kockáztatnak. Rossz rájuk nézni, kiégtek teljesen.

 

Úgyhogy köszönöm mindenkinek aki osztotta az igét 2 éven keresztül hogy rendkívül veszélyes, mindenki magára vette, hatalmas károkat okoztak, a közösségi média felületein különösen. Ismerősők gyerekeit, óvodásokat és szana széjjel szivatják, a szülők dolgozni nem tudnak a folyamatos karanténok miatt, az aggódás a gyerekekre nagyon kihat.

 

De még mindig élnek, úgyhogy még akik próbálnak mozogni, nekik addig kell súlykolni hogy veszélyben vannak, amig össze nem omlanak. Mintha attól kevésbé halna bele a vírusba hogy pszichésen megroppan előtte, pont fordítva, ront az esélyeken.

 

Írd még sokszor hogy 26ezer áldozat volt tavaly, és felelőtlenek az emberek, veszély van. Ezzel hátha bárkit megmentesz.

 

Az egészség elsősorban a lélek egészségén múlik, ha lelkileg meggyötörnek, fizikailag  is megbetegszel. Ez vár nagyon sok emberre, és sokkal nehezebb gyógyítani, sokszor esélytelen.

Előzmény: JimmyQ (9616)