Törölt nick Creative Commons License 2021.12.05 -1 0 9613

Az ember alapvető igénye a szabadság, a szociális élet, az utazás. A szabadságvesztés másnéven börtön. Nem véletlenül találták ki ezt a büntetési formát mint elrettentés, ennél csak a halálbüntetés a keményebb.

 

Persze sok ember sosem érezte mi az hogy szabadság az életében, így nem is vágyik rá, nekik az a felelősségteljes élet ha otthon ül az emberr és semmit nem csinál. Mindenki más felelőtlen.

 

Ha az embertől megvonják hosszabb időre az alapvető igényeit, az eléggé destabilizálni tudja az egész társadalmat, szerencsére ezzel az őrülettel felhagytak, most már csak rövid karanténok vannak, és kötelező tesztek ha az ember elkapja a náthát. Szegény gyerekeket sajnálom a legjobban akik covid alatt születtek, egy tanulmány szerint 20 IQ ponttal csökkent az intelligencia szintük (3 hónap-3 éves korcsoport) a kontrollcsoporthoz viszonyítva, akik korábban nőttek fel. így is már  elcseszett egy generáció aki az online világban nő fel, és erre még ezek az értelmetlen korlátozások az óvodákban is.

Előzmény: Törölt nick (9612)