Turbo Creative Commons License 1999.12.29 0 0 439
Speaker, már megint alszol.

A marxi idézet azért, mert ha megpróbálnád értelmezni, rájönnél, hogy Sz.M. nem mértékadó tételként idézte Marxot, hanem egy marxi idézettel írta le, amit a kormányoldal művel(ni kíván). Nem is értem, ennyire egyértelmű utalást hogy a francba vagy képes hatszorosan kifordítani, mert az eszembe sem jut, hogy tényleg nem érted, mire gondolt.
Na meg azért is olvasd el még egyszer, hogy milyen valós érveket sorolt fel SzM a kormányoldal részéről, mert ez azért érdekelne.
Táncsicsról már korábban is nyilatkoztál — és akkor mi van? A „Már az ókori görögök is...” kezdetű szólamok és parafrázisaik az ég egy adta világon semmilyen komoly társaságban nem lehetnek érvek. Azt persze nem tudom, kikkel barátkozol, csak sejteni sejthetem.
Egyébként pedig az egész hozzászólásod, immár megszámlálhatatlanodszor, már frazeológiájában (fikázás, kádári, nemzetellenes stb.), de főleg gondolattalan és ösztönszerű „gondolat”-vezetésében is feszül a vak gyűlölettől, acsarkodástól és már megbocsáss, de a butaságtól is.
Részemről most engedem meg magamnak, hogy bár te már elég rég leírtál „minket”, ezennel én is végleg leírjalak, mert másra aligha lehet érdemesíteni. (És akkor mi van, mi?)

Előzmény: speaker (433)