BZoltan Creative Commons License 2021.12.05 0 0 92534

Ez az "embereknek most már elegük van a vírus parából" egy kicsit olyan minthogy az embereknek elegük van a klímaváltozás parából... és persze, jó jó, pár évig szelektáltuk a hulladékot és néha bringával mentünk dolgozni és nem barna hanem zöld pólót vettünk fel, meg kimentünk kétszer is Greta Thunberg tüntetésre, de most már elég volt, meguntuk és kérjük vissza a SUV-unkat meg had menjünk rájeneerrel londonba minden héten és had vásároljak két hetente új ruhát.

 

Ez a vírus para nem fog elmenni és bár valószínűleg le fog csillapodni valamilyen kevésbé killer mutációvá ez a vírus, de a klímaváltozás és a civilizáció versus vadon pár év múlva ki fogja termelni az újabb vírust. Egyszerűen hozzá kell szokni, hogy ha jön egy ilyen járvány akkor pár hónapra bezárkózunk ameddig el nem készül az oltás és ha megvan az oltás akkor egy 80-90% átoltást pár hónap alatt el kell érnünk.

 

 

"akar tudatosan is azt mondjak, hogy ezert hajlandoak kockaztatni."

 

 

Látod, még te is elköveted azt a hibát amit mások is. Nem az egyéni kockázat a fő probléma... persze az is egy fontos szempont, de a fő probléma az, hogy ha van 40% aki nem oltatja be magát és hajlandó kockáztatni az úgy odaver az egészségügynek, hogy egy ágyéksérv műtétet sem fognak rajtunk elvégezni. Ameddig az én neurológus főorvos nővérem szkafanderben szopik a kovid osztályon addig nem fogja ellátni a szakorvosi rendelésén a fejfájós nagymamák ezreit. Ez a fő probléma.

Előzmény: altimus (92532)