Medieval Creative Commons License 1999.12.29 0 0 38
Kedves speaker!

Írod, hogy a részvények soha sem látott értékre emlekedtek. Azon felül, hogy ennek semmi, de semmi értelme nincsen, szerintem a háttérben a BUX-ra gondolsz. Az pedig már volt magasabban. Azért a hazugságot még Tőled sem hiszem el!

A munkanélküliségről: Magyarországon a munkanélküliek regisztrációs rendszere éppen elég ellentmondásos ahhoz, hogy egy 20%-os változásból ne lehessen semmiféle következtetést levonni. De ezt Te úgyis todod!

Az infláció csökkenése több éve folyamatos tendencia, fékezése az előző kormány legfőbb gazdaságpolitikai célkitűzéseinek is egyike volt. Ráadásul nem csökkent 10% alá. Ugye tudod, hogy 10.4%? Ami persze 10% alá is mehet még, de ez csak egy eszköz a gazdaságirányítás kezében. Vizsgálatának a többi makromutatóval együtt (GDP', államadósság', külker. mérleg, stb.) van értelme. Ha azt írod, hogy a makrogazdaság helyzete a fenti mutatók (tendenciózusan) pozitív változása által is nyomon követhető módon javult, azt elhiszem. Na de ehhez komplex gondolkodás, tárgyi tudás, elemzőkészség szükségeltetik. Legközelebb ne fogalmazz ilyen címszavasan, mert hamar lebux és nem kapsz prémiumot!

Üdv!

Medieval

Előzmény: speaker (36)