BZoltan Creative Commons License 2021.11.30 0 0 92128

Nyitott ajtót döngetsz.

 

Én pontosan tudom, hogy milyen módszerekkel lehet elérni 80-90%-os átoltottságot. Aki olvas külföldi sajtót az pontosan tudja, hogy Portugáliában, Izraelben, Finnországban hogyan érték el azt az eredményt aminek következtében ma két nagyságrenddel kevesebb ember hal meg naponta mint Magyarországon.

 

 

Mindaz a módszer amit te leírtál már megbeszéltük. Én is azt mondtam, hogy a magyar kormány végzetesen elkúrta a járványkezelést és az egész oltási rendszert. Én ugyan elsősorban a tájékoztatást, propagandát, hírszolgáltatást és a transzparenciát tartom a legfontosabb eszközöknek.  De igazad van, hogy az oltás beadatásának egyszerűsége és az oltás elérhetősége is ilyen.

 

Értelem szerűen nem erről beszélek.

 

"Nálad meg nálam képzettebb szociológusok, pszichológusok fogják évtizedekig elemezni, hogy az amúgy nem oltásellenes társadalom miért feszült ebbe bele."

 

Igen. Erre mondom, hogy a retartdált faszfejek ilyen tömeges jelenléte az szerintem mindenki számára meglepő jelenség.

 

Én a társadalom bizalmatlanságát és az edukáció teljes hiányát tartom a fő okoknak. Nem magyar specialitás ez. Romániában, Bulgáriában ugyanez a helyzet. Minél kevésbé bízik meg a nép a hatalomban és az államban annál szkeptikusabb lesz. A fő ok pedig tényleg az, hogy egyszerűen az emberek buták és beszopnak minden ostobaságot csont nélkül. Nézzed meg szegény Winesoul olvtársat. Ha lett volna neki rendes biológia órája az iskolában akkor jó esetben nem írna le olyan iszonytatóan nagy imbecil fasságokat amikre alapozza az oltásellenességét.

 

 

"mégsem fenyegetjük átnevelőtáborokkal őket. "

 

Ennél a pontnál azért nagy tisztelettel had kérjelek meg, hogy egy lépést azért tegyél hátra. Értem én a vita hevét, de már sokadjára írom neked, hogy ilyen messzire azért ne menjél.

 

Senki itt a topikban nem beszél átnevelő táborokról. Én max azt az álláspontot képviselem, hogy egy valódi oltási igazolványt lehetne egy sor közösségi hely és rendezvány esetében elvárni. Mondjuk kocsmákba, éttermekbe, moziba, színházba, tömegközlekedésre, meg hasonló alapvetően nélkülözhető helyekre egy ilyen járványhelyzetben lehetne kérni igazolványt. Ez még azért messze nem gulág.

 

 

Előzmény: Daeril (92113)