Daeril Creative Commons License 2021.11.29 0 0 91966

Aranyos a valszám korrepetálásod. Köszönöm szépen. 

 

Tökéletesen megértettem már a leckét az első hullám kitörésekor. Végig csináltuk a lezárásokat, az otthoni oktatást az egész hajcihőt, hogy az r-éték lecsökkenjen. Mert nem volt más eszköz a közösség kezében, és ezek az eszközök közösségi részvétel nélkül nem működnek.

Most már van más eszköz, amely megvédi az egyént. Abban már megállapodtunk, hogy a közösséget nem képes megvédeni de az egyént igen. Lényegtelen mekkora ugyanis a valószínűsége a vírus terjedésnek egy exponenciális függvény a végtelenbe tart bármekkora kitevővel rendelkezik.

 

Neked azt kellene elfogadnod, hogy mindazok a jogvesztések, amik mellett rendkívül fasisztoid módon érvelsz, ha megvalósulnak mindörökké velünk maradnak. És ha elindul ez a irány nem tudod sem te sem senki más megjósolni, hogy mikor lesz vége. Pár bejegyzéssel lejjebb kedves altimus olvtárssal barna-vörös szövetséget alkotva megegyeztetek, hogy az oltatlanokat meg kellene akadályozni az élelem vásárlásában, ami egészen elképesztő. Belegondoltál, hogy ha a szeretett kormányunk elindulna ebben az irányban az milyen gyorsan vezetne politikai tisztogatásokhoz?

 

Na mindegy, nem tépem a pofámat, majd koccintunk poshadt vízzel a Hortobágyi átnevelő táborban és megbeszéljük élőben.

Előzmény: BZoltan (91950)