soltika Creative Commons License 1999.12.24 0 0 13
/Rezsőnek köszöni a Finci Kutya a dicséretet/
A HIR :Az éjszaka beoltottak 1900 katonát, a HM elismerte hogy járvány van és az állampolgári jogok biztosa is vizsgálódni kezdett.
Kollektiv büntetésformákat talált.
/tényleg nagy farkinca az a parancsnok ismerős az ilyen tipus 1985-86 -ból/.
Remélem a területileg illetékes családbarát Parlamenti képviselő már lázasan fogalmazza napirend előtti felszólalását/kérdését,
a honvédelmi és az egészségügyi miniszterhez.
/igaz hogy ez csak 1900 magyar családot érint akik hülyét kapnak karácsonykor hogy mi lehet a gyerekükkel, a Haza szolgálása közben/
A kormányzati pijárosok is remélem fogalmazzák már azt a gaz szoclib/a halál pártjai, lásd Csurka/ összeesküvést a csőszkunyhóban a szent magyar Haza és az azt őrző vitéz Honvédség ellen.
/jelszó:nézzük a dolgok pozitiv oldalát és hogy lehet ezzel a népszerűséget növelni/
MÉGISCSAK NONSZENSZ HOGY 2 HETE ZAJLIK A DOLOG ÉS KÖZBEN EGY 15-ÉVES GYERMEK MEGHALT ÉS A PARLAMENTI OSZTOZKODÁS/bábolna kontra praxisjog, szentkoronázás,13. havi fizu stb./KÖZBEN EZ SENKIT SEM ÉRDEKELT.
Ez szerintem egy jellemző kormányzati, minisztériumi TÜNET,amit igencsak gyorsan kellene orvosolni.
Szerintem a bentmaradó kiskatonák a járvány idejére megérdemelnének egynéhány zöld számot hogy a szülőknek legalább a gatyájukat ne kelljen eladni telefonköltségre.
Ennyi minimum jár a haza szolgálatáért egy vesztegzár alatt levő laktanyában.A tartalékos szakszi ezt szerinem egyetlen telefonnal elintézhetné.
/legfeljebb kicsit később lesz új diszegyenruha/
No üdv :
soltika/hadastyán, alhonvéd helyettes/ + Finci Kutya/krumplivirágos főtábornok/