Vjacheslav Creative Commons License 2021.11.22 -1 0 118175

Tudtuk, hogy Berke vezet, szóval jóra én sem számítottam. Nem is rajta ment el a meccs.

Ettől függetlenül a két eset objektíven megvizsgálva nem mondanám döntő hibának, amit Berke fújt.

Az elsőnél Maee a labdát, Vécsei Kodrót rúgja, a bíró a labdát nézi, elengedi, véleményes, de érthető. 

Iván túl nagyot homorított a tizi esetnél, Wingo fogta, de a rángatás már kívül kezdődött, így a helyes döntés a szabadrúgás lett volna kívülről, ha nem esik ennyire látványosan az ukrán.

Heister meg már a gól elött is összehozott egy 16-os elött eladott labdát, de azt akkor még megúsztúk. Tegnap is gyenge volt, viszont Hangya is szarul szállt be, egy jó megmozdulása sem volt. Lehet nem véletlenül került képbe ez az I1G.

Sajnos Stopira is szar napot fogott ki, egy ezt már túl sok volt. Nem ez az első eset, nem is véletlen, hogy Salec már max kiegészítő emberként számítana rá, és Nikóra is, ha egyáltalán hosszabbítanak.

Petryak meg túlpörgött, a zöldek meg végig fütyülték, meg szidták, és ezért sem volt hasznos a játéka, persze még így is tudott zavart okozni, mert valóban rengeteg hibával játszott a fradi, de ezt nem tudtuk kihasználni.

Dárdai is hozta a szokásos, egy jó meccs egy rossz meccs formát, amiből pont az utóbbi jött ki, lehet lámpalázas volt, mert a család is a VIP-ből figyelte.

Funsho meg semmi érdemlegeset nem hozott.

A Fityó, Nego oldal is rémisztő volt, erre még rámentek Szendrei bénázásai. Makarenko még tudott ennek ellenére is jó dolgokat húzni, Aleffel még jobban is működött. Utóbbi, ha nem lenne állandóan sérült, akkor hasznunkra is lehetne, de így nem lehet rá építeni.

 

A védelemből gyakorlatilag meccsről meccsre, csak Rus tud hozni egy jó átlagot, kb csak őt tartanám meg, és rá építenék egy új védelmet.


Az első félidő végén még volt a csapatnak egy értékelhet meddő 20 perce, aminek a végén megkaptuk a második gólt is. Az egy is sok hátrány volt, annyi erőt se éreztem a csapatban, hogy azt el tudjuk tüntetni, de a kettőnél el is dőlt a meccs.

Az a vicc, hogy még akkor is értelmezhetőbb volt a csapat, amikor kikaptunk 4-1-re ugyanitt. Ott 1-0 után, úgy benyomtuk a zöldeket a kapu elé, mint a szart, de 1-1 után Hadzic pirosa, és Huszti sérülése miatt az a meccs elment.

Az a vicc, hogy ez a tegnapi fradi nem volt jó, rengeteg olyan verőhibájuk volt hátul, amiből rúghattunk volna akár 3-4 gólt is, de mindent elcsesztük. Sokszor lövésig sem jutottunk el belőle.

Szabics meg végig mozizta a meccset. Nem mintha olyan sok ember lett volna a padon, de olyan volt, mintha csak felszorta volna csapatot, hogy majd lesz valami. Imike ennyit tud, ez még Soroksáron is kevés lenne. Óriási hiba volt egy zöldfülű edzőt kinevezni Kokónak.

Előzmény: A Sporttárs (118167)