I.Blasius Creative Commons License 2021.11.21 0 0 688

"Remélem megvan az illető, és megkapja, amit érdelmel. Ez azért durva."

 

A rendőr szerint beazonosították, majd meglesz. Szerencsére az ügy új sértettje már a tolvaj vevője, én kb. 12 ezret buktam az ügyön csak, így innentől már csak tanú leszek, ha egyszer elkapják.

 

 

"Milyen villanyrobogót vettél és mik a tapasztalataid?"

 

Egy Tauris/Lifan E3-at vettem, itthon most Daytona Edison néven árulják főleg. 50 km-t elmegy, ha nem megyek vele nyélgázon, 52 kmh a vége jó pillanataiban, és kb. akkora, mint egy Yamaha Jog. Eddig tetszik, mindent az dönt el, mennyit bír majd a méregdrága akksi, ami úgy saccra 200 ezer lehet hozzá újonnan. Én 360e-ért vettem a robogót 400 km-rel 1 évesen, ennyit simán megért, az új ára 650 ezer lett volna. A Li-Ion akksis robogók közül ez szinte a legolcsóbb. Amiben elég  gyenge, az a futómű, az is kb. egy Jog-éval vetekszik. Az üléspozíció és a fék teljesen jó, és fura mód nekem az 1500 W-os teljesítmény is elég, igazából csak az zavaró, hogy elveszi a gázt 52-nél, szerintem simán menne önerőből 60-at. Amúgy találtam egy srácot, aki megokosítaná, csak az a gond, hogy félek, hogy az akksija még hamarabb merülne, ha folyton 55-tel döngetnék vele.

 

 

" 125-ös Honda megvan még?"

 

Azt eladtam még 2019-ben (bezzeg azt csak 2 napig hirdettem:). Idén vettem egy Suzuki Marauder 125-öst, amin végre megtanultam normálisan váltós motoron menni is. Vicces, hogy lomhább, mint a 2 LE-vel gyengébb és csak 20 kg-mal könnyebb Zahara, de van egy feelingje, és döbbenetesen takarékos, kb. 2,7 literrel el lehet vele járni.

 

"Én továbbra sem bántam meg, hogy a V-Strom 250-est választottam"

 

Azt nem csodálom:) Ha lenne rá jogsim, én is tuti, hogy 250-es motort veszek.

Előzmény: CsA (687)