emzéperhk Creative Commons License 2021.11.21 0 2 685745

Kissé nyakatekert módon, de a vásárhelyi műanyag messiás elmondta a szándékait: a kerítést nem bontják le de a határőrizet a zöldhatáron minden formában megszűnik. 

Arról meg amúgyis számtalan nyilatkozat van, a makizajtól,a  gyurcsótányossytól meg másoktól is, hogy az EUB tavalyi ítéletének 110%-ban eleget tesznek, vagyis a jogi határzárat biztosító törvényeket a hatalomba lépésük után azonnal eltörlik vagy ellenkezőjére fordítják, így a Balkánon jelenleg oda-vissza örvénylő 150-300E főnyi segélyturista május végére már mind Magyarország területén lesz, természetesen mind nagyösszegű, a magyar állampolgároknak járó többszörösét kitévő segélyt fog kapni (mondván ezt is előírta az EUB) és természetesen ingyen szállást (a kommunista gazember ciprasz nyomdokain 4 csillagos szállodákban, napi 50 ajróért) ingyen eüt és számtalan egyéb állami szolgáltatást fognak nekik nyújtani a mi adónkból. 

 

Egyébként shorthos gheorgh azt adta parancsba, hogy látszólagos határőrizetet kell fenntartani de mindenkit be kell engedni és azonnal segélyezni, betelepíteni. 

 

https://www.politico.eu/article/eu-external-border-walls-divide-countries-internally-poland-belarus-hungary/

 

said Gerald Knaus, the chairman of the European Stability Initiative, a think tank.

“The problem is not a wall, the problem is the EU law applied at borders” he argued. “And what I feel would be a constructive way in this debate is to say that the European Commission can fund all aspects of border protection, which are legal, but only if it is verifiably true that EU law is being applied at the border.”

As another official put it: “If it’s ‘Fortress Europe,’ it must have windows and bridges.”

Előzmény: az isteni Higgs bozon (685741)