Durván fogynak az orosz kislányok. Nagyon szomorú ez... Ugyanakkor, tudom, hogy nem szép dolog, de valahogy az NHK-ról nekem nem hiányoztak. Sokkal versenyszerűbb volt így a verseny.
Persze, azért Sasha idei felépülésének nagyon szurkolok, valóban, a kűrje csak az ugrásokról szól, de legalább jól áll neki, nem úgy, mint a hasonló programok a fiúknál. A röviddel viszont a szezon elején engem tényleg meglepett - és az akaraterejével meg is vett. :-)
Usacheva gyors felépülésében kevésbé tudok hinni. Már azt is fájdalom volt nézni, ahogy kiment a jégre. Nyilvánvaló volt, hogy nincs jól. A sérülése után volt egy elég részletes elemzés az egyik orosz oldalon a sérüléséről, ami tisztázni próbálta azt, hogy mit jelenthet valóságban a "szalagszakadás az izomban a combcsont növekedési zónájában" - vagy valami hasonló mérsékelten logikus és anatómiai szempontból sem túl érthető szöveget. A cikkíró nem volt túl optimista.
Starr Andrewsról lehet tudni, hogy mi lett vele? Nem találtam semmi infót róla.
Hogy valami pozitívat is írjak: Kostornaia ma nagyon jó volt! Meglepődtem, hogy kevesebbet kapott komponensben Shcherbakovánál (akinek végre lesz egy olimpiáhöz méltó rövid programja - hurrá). Nagyon szurkolok Alenának!