gödölye Creative Commons License 2021.11.19 0 0 64516

Javaslom a Eurosport playert, hozzám hasonló kóros időhiányosoknak is nagyon jó, mert sokáig vissza lehet nézni a versenyeket, de ami miatt én igazán megszerettem, hogy lehet választani "ambient sound"-ot, így még - az amúgy egész korrekt - angol kommentárt sem kötelező hallgatni (kivéve, ha van magyar, akkor valamiért nem engedi kiválasztani az ambientet, olyankor szoktam átkapcsolni angolra). Én a legutóbbi - Before Covid - EB-n döntöttem el, hogy a kori szezonban előfizetek, mert a magyar kommentár teljesen kiborított. Az elfogultsága hagyján, de sportszakmai szempontból is mondtak igen fura dolgokat.

Rémlik amúgy, hogy az olimpián volt valami ilyesmi. A konkrétumokra már nem emlékeztem, de az elbizonytalanító érzésre igen. Mikor a kommentátor teljesen más véleményen van, mint én, olyankor mindig kételkedek abban, hogy jól látom-e, amit látok. Akinek szeme van, az látta, hogy Yuzu a legjobb, a bíróknak pedig szerencsére volt szemük. Mondjuk a lányoknál a legtöbb kommentátor Zhenyát hozta ki győztesnek, Tarasovának a mai napig nem bocsátottak meg a Zagitova fanok, "nincs igazság a sportban". :-D

Azt szabad tudni, hogy Judit miért lett eltiltva?

Előzmény: goldenwing (64510)