Carina_S Creative Commons License 2021.11.18 0 6 685632

"hogyan hihet el valaki ekkora majomságot, he?"

 

 

Úgy hogy nézz szét Franciaországban vagy Svédországban, ahol az a helyzet, hogy ott ahová csak betették a migránsok a lábukat, ott onnantól számítva max. 2 év alatt minden el-NO-GO-Zónásodott, ahol a migránsok csak a saját iszlamista törvényeiket és a Saríát veszik figyelembe, de a befogadó országét már nem. És ott, ezekbe a NO-GO-Zónákba európai fehér ember már be se meri tenni a lábát, beleértve az adott befogadó ország saját rendőreit is, akik szintén nem mernek belépni oda, mert -- jó okkal -- attól tartanak hogy a migránsok megölik őket.

 

A választójogról meg ne beszélj itt nekem így, mert a választójog az olyan dolog, hogy akár téved valaki egy politikai vagy egy közéleti témában, akár nem téved benne, attól függetlenül a választási voksokban megjelenített emberi vélemények összességéből lehet csak leszűrni azt, hogy egy nemzet mit akar és mit nem akar, azzal együtt, hogy azt a valamit mekkora százalékban akarja és mekkora százalékban nem akarja. Ha a választójogot elvitatnák mindazoktól akik tévednek, akkor nem lehetne tudni sem azt, hogy mekkora a kormányoldal támogatottsága, sem azt hogy mekkora az ellenzéki oldal támogatottsága, sem azt hogy mennyien vannak a migráció ellen, sem azt hogy mennyien vannak a migráció mellett. És még sok olyan dolgot sem lehetne megtudni, amelynek adatai általában azt mondják meg, hogy egy adott témában egy nép milyen kérdésről hogyan és milyen százalékos arányban vélekedik.

 

 

Ha elvennénk a választójogot akárhány embertől is, akkor azonnal felborulna a demokrácia!

 

(A többi kérdést meg ne feszegessed (munkahely, kirúgási okok, stb. ...) részben mert személyeskedés, részben pedig, mert ezek munkajogi dolgok, tehát itt offtopik témák!!! Ezekkel menjél inkább egy munkajogi topikba!! De inkább ne menjél velük sehová sem!!!)

Előzmény: merigazoi (685617)