Törölt nick Creative Commons License 2021.11.18 -2 0 9423

A napi új fertőzések száma meghaladja a tavaszi csúcsot amikor még nagyon kevesen voltak beoltva. A napi halálos áldozatok száma is közelíti azt.

 

 

Mondhatnánk hogy a 6 millió teljes körűen beoltott nem sokat javított a helyzeten, vagy akár elemezhetnék a helyzetet az orvosok, szakértők, hogy mégis mi húzódik a háttérben, de ilyen közegben senki nem meri kimondani az igazságot hogy 80 éves átlagéletkorban meg szoktak halni az emberek covid nélkül is, most pedig coviddal is ilyen a halottak átlag életkora.

 

Hiába szivatják szét a társadalmakat, a fiatalokat, gyerekeket rendszeres teszteléssel, korlátozásokkal, pszichésen romboló szociális távolságtartással, hiába veszi fel mindenki a vakcinát, örök életet nem ad az időseknek, nem fognak tovább élni mint a covid járvány előtt. Amíg lesznek covid fertőzőttek és halottak, menni fog ez a szivatás, a társadalom és gazdaság rombolása? Meddig várnak, amíg visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el a világban?

 

Romániában lakosságarányosan kevesebb ember halt meg eddig a covidban 2 év alatt mint magyarországon, ott csak a lakosság 1/3-a van beoltva. A járvány csúcsány 1 millió halottal riogattak, most meg semmi hír róluk.

 

Jövő tavasszal pedig kezdheti minden felvenni a 2022-es első, második, stb oltásukat, ha védettséget akarnak. Ha valaki megáll a 3. oltás után, az felelőtlen oltástagadóvá válik, sőt az oltást eláruló lesz.