Törölt nick Creative Commons License 2021.11.17 -3 0 9407

https://telex.hu/koronavirus/2021/11/16/ausztria-oltatlanok-kijarasi-tilalom-korlatozas-alkotmany-alapjogok-fertozottek

 

Az osztrák iskolákban hetente háromszor (!) végeznek tesztet a gyerekeken. Az oltatlanokat a rendőrség ellenőrzi a közterületeken. Aki megsérti a kijárási korlátozást, 500 eurós (kb. 180 ezer forintos) büntetést kaphat. Az oltatlanok friss PCR teszttel sem léphetnek be sok helyre, mostantól pedig az utcára sem léphetnek ki ha nem tudják megindokolni.

Sajnálom kicsit őket, főleg a gyerekeket, a 2 naponta tesztelés elég nagy tortúra lehet nekik, remélem nem PCR, mert az már kínzás kategória lenne. Ezenkívől szociális távolságtartás, digitális oktatás erőltetése, ebből a generációból a világon sok helyen nagyon degeneráltá fognak válni felnőtt korukra, de kit érdekel a jövő, amikor az oltatlan idős beteg embereket kell védeni saját maguktól. Nagyon próbálják az osztrákok a történelmi sebeit begyógyítani, csak átestek a ló másik oldalára már jó régen.

 

Magyarország nem is olyan rossz hely, azért az kemény lehet amikor hazajön az osztrák gyerek a suliból, és kérdezi az apja mi volt ma a suliba? A 124. számú PCR teszt. Beteg egy világot élünk.