Nan Creative Commons License 1999.12.21 0 0 17
Endi,

Ahogy elnezem kezdelek felpiszkalni. Nezzuk most mivel.

1. hianyolom a szerzo nevet, amit meg most sem talalok. A felirat a vegen, hogy a "szerzo teologus" meg csak egy bizonygatas csupan, hogy itt bizony komoly szavakrol volt szo. Meg ennyi erovel oda is lehetett volna irni a nevet.

2. emlitest teszek arrol, hogy a teologia tudomanyaban alaposabb tanulmanyokat is lattam mar, de jonak tartom a szoveget, mivel jo dolgokat ir le. Meg akkor is, de nem azert, ha ez ellentetes tobb Hgy-s kollega velemenyevel.

3. Velemenyt mondok arrol, hogy nem hangsulyozza ki a szerzo elegge Jezus Megvaltoi voltat. Amivel nem ertetek egyet, de hat ettol meg nem kell kiboruli. De elhiszem, hogy ha nem erted, akkor kotoszkodes csupan.

Nekem te valahogy olyannak tűnsz, aki nagyon magabiztos, barátai, ismerősei állandóan dícsérik, meg vagy elégedve magaddal.

Azert kicsit tobbet gondolsz rolam, de latom kezdelek felhuzni.

Nagy hatásvadász szöveged:

Mintha a sajat munkamra lettem volna buszke es nem olyanokera akik valoban tisztelt es jo nevu tudosok,(Karl Rahner; Nyiri Tamas; Bolberitz Pal)

O persze csak nem a ti koreitekben. Hmm..

Az idegeskedesed ez miatt, csak az onbizalmad jogos hianyat tukrozi. nekem nincs mit aggodni ezen nevek melett. De elismerem eleg idegesito lehet gumicsonakbol nezni egy csatahajot.

De ne hidd, hogy téged akarlak bántani. Én a vitakultúrát próbálom védeni.

Mirol beszelsz Endi, Feloletek csostul jon a minosites a megalapozatlan am vaskos, jelzokkel teletuzdelt allasfoglalasok a katolikusok iranyaba, de egyszer szolok egy olyat, hogy van mar a hit es teologia kerdeseben tudomany, es eleg alapos is, erre kiborulsz itt nekem.

Vitakultura? Persze az van, csak nem tolem kell felteni!

Nan

Előzmény: Törölt nick (15)